Notikusi konferences sekcijas sēde VPP EKOSOC-LV ietvaros

27-02-2015

Š.g. 20. februārī Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē notika konferences sekcijas sēde „Latvijas uzņēmumu konkurētspēja ārējos tirgos" kā Valsts pētījumu programmas EKOSOC-LV (EKOSOC - VPP 5.2.1) sastāvdaļa. Pasākums norisinājās gadskārtējās Latvijas Universitātes 73. zinātniskās konferences ietvaros.

Sekciju sēžu vadītāju vidū bija Dr.habil.oec. Remigijs Počs, Dr.oec. Biruta Sloka, asoc. prof. Anita Villeruša un Dr.oec. Aija van der Steina. Konferencē piedalījās arī Andris Pārups, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Eksporta veicināšanas nodaļas vadītājs.

Konferencē ar ziņojumiem uzstājās EKOSOC-LV 5.2.1. projekta „Izpētīt Latvijas uzņēmumu konkurētspēju ārējos tirgos un sniegt priekšlikumus tās stiprināšanai" dalībnieki, kā arī EKOSOC-LV 5.2.3. projekta „Latvijas lauku un reģionālās attīstības procesi un iespējas zināšanu ekonomikas kontekstā" doktorante un EKOSOC-LV programmas vadītājas asistente Līva Griņeviča ar ziņojumu „Biznesa atbalsta programmas jauniešiem". Dr.habil.oec., akadēmiķe Baiba Rivža, EKOSOC-LV programmas un EKOSOC-LV 5.2.3. projekta vadītāja, atzinīgi novērtēja EKOSOC-LV programmas projektu dalībnieku veikumu, kā arī izteica ierosinājumus turpmākās pētniecības virzīšanai.

 
 

Powered by Elxis - Open Source CMS