Norisinājusies EKOSOC-LV 5.2.1. projekta dalībnieku tikšanās

26-05-2015

2015. gada 20. maijā valsts pētījumu programmas „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai -jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai (EKOSOC-LV)" 5.2.1 projekta „Izpētīt Latvijas uzņēmumu konkurētspēju ārējos tirgos un sniegt priekšlikumus tās stiprināšanai" dalībnieki no Rīgas Tehniskās universitātes (RTU), Latvijas Universitātes (LU) un Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) ieradās uz kārtējo darba semināru Latvijas Universitātes telpās, Aspazijas bulvārī 5, 322. Auditorijā. Darba semināru atklāja un vadīja projekta vadītājs prof. R. Počs no Rīgas Tehniskās universitātes.

Semināra sākuma daļā apakšprojektu vadītāji - prof. R. Počs no RTU, prof. B. Sloka no LU un prof. A. Villeruša no RSU - informēja klātesošos par paveikto aprīļa beigās un maija sākumā, kā arī par tuvākajām un vasarā ieplānotajām aktivitātēm - konferencēm, publikācijām, projektiem, pētījumu virzieniem un aizstāvēšanai virzāmiem maģistra darbiem un doktora disertācijām.

Semināra turpinājumā tā dalībnieki vienojās par projekta mājas lapā ievietojamo informāciju, precizēja informāciju par maijā, jūnijā un oktobrī gaidāmajām LU un RTU konferencēm, kā arī apsprieda ar projekta zinātnisko atskaiti saistītos jautājumus.

Noslēgumā tika lemts par turpmāko darba semināru norises laikiem - 23. septembrī, 28. oktobrī, 25. novembrī un 16. decembrī, kā arī par ārkārtas sēdēm nepieciešamības gadījumā. Semināra dalībnieki arī vienojās līdz rudenim sagatavot zinātniskās atskaites par projekta pirmajā posmā paveikto.

 

Pēdējā atjaunošana 26-05-2015
Powered by Elxis - Open Source CMS