Konkurss jaunajiem zinātniekiem par ieguldījumu lauku attīstības zinātniskajos pētījumos

26-10-2012

Latvijas Lauksaimniecības universitātes
un
Hipotēku bankas konkurss
jaunajiem zinātniekiem
par ieguldījumu lauku attīstības zinātniskajos pētījumos

Līdz 15.novembrim jaunie zinātnieki, maģistranti un doktoranti, kuri pētījuši lauku attīstību, aicināti pieteikties Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmijas (LLMZA), LLU un Hipotēku bankas (HB) konkursam.

Konkursa nolikums paredz, ka balvas par ieguldījumu lauku attīstības zinātniskajos pētījumos var piešķirt pretendentiem, kuri dokumentu iesniegšanas brīdī nav vecāki par 35 gadiem.

Balvu pretendentiem līdz 15.novembra plkst.16 LLU Doktorantūras daļā (pils 188.telpā) jāiesniedz pieteikums, pievienojot šādus dokumentus:

  • LLMZA nodaļas, LLU Zinātnes padomes vai fakultātes domes ieteikumu, kurā dots īss iesniegtā darba vērtējums un jaunā zinātnieka raksturojums;
  • konkursa darbu (var būt arī doktora disertācija vai maģistra darbs), titullapā norādot augstskolu vai zinātnisko iestādi, darba nosaukumu, autora vārdu, uzvārdu, kā arī piebildi – "LLMZA, LLU un HB jauno zinātnieku darbu konkursam";
  • īsu darba anotāciju latviešu valodā;
  • publikāciju sarakstu;
  • autora lietišķo biogrāfiju (Curriculum Vitae).


Darbus vērtēs LLMZA prezidijs un LLU rektora apstiprināta ekspertu komisija, kurā ietilpst HB pārstāvis. Konkursa rezultāti tiks publicēti plašsaziņas līdzekļos.

Katru gadu tiek piešķirtas sešas LLMZA, LLU un HB jauno zinātnieku darbu konkursa balvas par izcilākiem pētījumiem, kuri veicina lauku attīstību, tās modernizāciju, uzņēmējdarbību, efektīvu kredītu un finanšu līdzekļu izmantošanu.

Powered by Elxis - Open Source CMS