7.oktobris, 14 (453)

Ūdeņainā “Zinātnieku nakts”

4-10-2013

27.septembra “Zinātnieku nakts” ar devīzi “Ūdens noslēpumi”, kas ar Eiropas Komisijas atbalstu notika vienlaicīgi 35 valstīs, Rīgā bija ūdeņaina vistiešākajā nozīmē. Ūdens lija no debesīm, šļakstījās uz ielām un trotuāriem. Lai apceļotu kaut nelielu daļu no tā, ko piedāvāja deviņu pilsētu (Rīga, Jelgava, Salaspils, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Cēsis, Valmiera) augstskolas un zinātniskās institūcijas, vajadzēja zinātgribu, kārtīgus apavus, ūdensnecaurlaidīgu jaku ar kapuci vai lietussargu. Vismaz tie skolēni, kas īsi pēc sākuma iebruka Latvijas Zinātņu akadēmijā notiekošajā interaktīvajā izstādē “Ko mēs zinām par ūdeni?”, ko piedāvā Francijas institūts Latvijā, bija labi ekipēti.

Pēdējā atjaunošana 4-10-2013
Lasīt tālāk...

Latvijas Zinātņu akadēmija un AS “Latvenergo” izsludina konkursu “Gada balva 2013”

4-10-2013

Lai motivētu Latvijas zinātniekus
veikt pētījumus, īpaši lietišķos, enerģētikas
attīstības veicināšanai un inovāciju vides
veidošanai, Latvijas Zinātņu akadēmija un AS “Latvenergo”
izsludina konkursu “Gada balva 2013”.

Lasīt tālāk...

Aizstāvēšana

4-10-2013

2013.gada 25.oktobrī plkst. 12.00 Daugavpils Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes 320. telpā Daugavpilī, Parādes ielā 1 notiks Daugavpils Universitātes Psiholoģijas nozares promocijas padomes sēde, kurā promocijas darbu psiholoģijas doktora (Dr. psych.) zinātniskā grāda iegūšanai aizstāvēs

ĒRIKS KALVĀNS.

Promocijas darba tēma “Latgales iedzīvotāju laimes izjūtas struktūra un psiholoģiskās labklājības saturs”.

Recenzenti: asoc.prof. Dr.psych. I.Kokina (Daugavpils Universitāte); asoc.prof. Dr.psych. L.Brokāne (Latvijas Lauksaimniecības universitāte); prof. Dr.psych. D.Beresnevičiene (Šauļu Universitāte).

Ar promocijas darbu un tā kopsavilkumu iespējams iepazīties Daugavpils Universitātes Sociālās psiholoģijas katedrā, Daugavpilī, Parādes ielā 1–303, DU Bibliotēkā Parādes ielā 1, kā arī DU mājaslapā www.du.lv.

Lasīt tālāk...
<< Pirmā < Iepriekšējais. 1 2 Nākamais. > Pēdējā >>
Rezultāti 10 - 12 no 12
Powered by Elxis - Open Source CMS