VPP EKOSOC-LV

Valsts pētījumu programma

5.2.1. „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai –
jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai
(EKOSOC-LV)”

Programmas vadītāja – LZA akadēmiķe, LLU profesore, Dr.habil.oec. Baiba Rivža


Video


Par programmu

Programmas logo

Programmas
aktivitātes

Programmas konferences

Programmas
forumi


Jaunais pētnieks: par Latvijas jauniešu vērtībām

20-05-2015

Pārpublicēts no RSU portāla (http://www.rsu.lv/studentiem/520-sabiedribas-veselibas-un-socialas-labklajibas-fakultate/8989-jaunais-petnieks-par-latvijas-jauniesu-vertibam) 

Ilona Gintere ir Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātes maģistra studiju programmas Veselības psiholoģija 2. kursa studente. Viņa izstrādājusi maģistra darbu Latvijas jauniešu vērtību izmaiņu salīdzinošais pētījums 1998., 2005., 2010. un 2015.gadā.

Pēdējā atjaunošana 20-05-2015
Lasīt tālāk...

JTEFS/BBCC 13. starptautiskajā konferencē "Ilgtspējīga attīstība. Kultūra. Izglītība: Tradīciju un inovāciju mijiedarbība izglītībā ilgtspējīgai attīstībai"

15-05-2015

2015. gada 5. - 6. maijā Rīgas Tehniskās universitātes telpās Rīgā, Kronvalda bulvārī 1 notika JTEFS/BBCC 13. starptautiskā konference „Ilgtspējīga attīstība. Kultūra. Izglītība: Tradīciju un inovāciju mijiedarbība izglītībā ilgtspējīgai attīstībai" [Sustainable Development. Culture. Education: Interplay of Traditions and Innovations in Education for Sustainable Development], kurā tika ziņots par Valsts pētījumu programmas EKOSOC-LV 5.2.3. projekta starprezultatiem.

Pēdējā atjaunošana 15-05-2015
Lasīt tālāk...

EKOSOC-LV 5.2.9. projekta darba grupas tikšanās

6-05-2015

5. maijā Latvijas Zinātņu akadēmijā notika EKOSOC-LV 5.2.9. projekta „Sociālās apziņas izmaiņu ietekme uz ekosistēmas pakalpojumu ilgtspējīgu nodrošinājumu" darba grupas kārtējā sanāksme. Pasākumā piedalījās arī LIFE+ programmas projekta "Ekosistēmu un to sniegto pakalpojumu novērtējuma pieejas pielietojums dabas daudzveidības aizsardzībā un pārvaldībā" pārstāves Rita Jakovļeva un Līga Brūniņa. Spraiga diskusija raisījās par iespējām sadarboties un savstarpēji izmantot abu projektu rezultātus, tāpat tika apspriesti turpmākie darba uzdevumi.


Norisinājies kārtējais EKOSOC-LV 5.2.1. projekta dalībnieku darba seminārs

24-04-2015

2015. gada 22. aprīlī Latvijas Universitātes telpās, Aspazijas bulvārī 5, 322. auditorijā uz kārtējo valsts pētījumu programmas „Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai -jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai (EKOSOC-LV)" 5.2.1 projekta „Izpētīt Latvijas uzņēmumu konkurētspēju ārējos tirgos un sniegt priekšlikumus tās stiprināšanai" darba semināru ieradās projekta dalībnieki no Rīgas Tehniskās universitātes, Latvijas Universitātes un Rīgas Stradiņa universitātes. Darba semināru atklāja un vadīja projekta vadītājs prof. R. Počs no Rīgas Tehniskās universitātes.

Pēdējā atjaunošana 24-04-2015
Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS