Jaunumi

Paraksta deklarāciju par sadarbību Latvijas produktivitātes un konkurētspējas analīzes jomā

14-01-2020

Šodien, 14. janvārī, Latvijas Zinātņu akadēmijas Eiropas politikas pētījumu institūts (LZA EPPI) un Latvijas Universitātes Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes (LU BVEF) izveidotā Latvijas Produktivitātes, efektivitātes, attīstības un konkurētspējas zinātniskais institūts "Latvijas Universitātes domnīca LV PEAK" parakstīja deklarāciju par sadarbību Latvijas produktivitātes un konkurētspējas analīzes jomā.

Pēdējā atjaunošana 15-01-2020
Lasīt tālāk...

Paziņos Paula Stradiņa balvas laureātu un atklās izstādi “Muzeja draugs Jānis Stradiņš”

8-01-2020

Piektdien, 17. janvārī, plkst. 16.00 Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā norisināsies Paula Stradiņa balvas praktiskajā medicīnā laureāta paziņošana, kā arī izstādes "Muzeja draugs Jānis Stradiņš" atklāšana. Ierašanos lūgums apstiprināt pa tālruni 67222915.

Lasīt tālāk...

Ķīnas vēstnieka vizīte Latvijas Zinātņu akadēmijā

17-12-2019

16. decembrī Ķinas vēstnieks Liang Jianquan, Ķīnas vēstniecības atašejs Liang Weiguan un Ekonomikas un komerciālo jautājumu otrā sekretāre Zhang Qi ieradās vizītē Latvijas Zinātņu akadēmijā.

Lasīt tālāk...

Gada balva enerģētikā – satiekas paaudzes

12-12-2019

Jaunie zinātnieki un enerģētikas eksperti šodien bija ikgadējā Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) un AS "Latvenergo" Gada balvas enerģētikā pasniegšanas pasākuma uzmanības lokā. Izceļot Latvijas jaunākās zinātnieku paaudzes darbu, tika apbalvoti izcilāko studiju darbu un pētījumu autori, kā arī godināti cilvēki, bez kuriem Latvijas mūsdienu enerģētikas attīstība nav iedomājama. Pasākuma laikā noritēja debates par atjaunojamās enerģijas iespējam RTU Inženierzinātņu vidusskolas skolēnu skatījumā.

Lasīt tālāk...

RTU zinātnieki un studenti saņems “Latvenergo” un Latvijas Zinātņu akadēmijas balvas

11-12-2019

Par izcilu devumu enerģētikā un mūža ieguldījumu Latvijas enerģētikā profesora Alfrēda Vītola vārdbalvu, ko piešķir Latvijas Zinātņu akadēmija (LZA) un "Latvenergo" saņems Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes (EEF) Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūta (VASSI) direktore profesore Dagnija Blumberga. Par devumu enerģētikas pētniecībā tiks godināti arī citi RTU zinātnieki, bet par izcilu studiju darbu sagatavošanu - studenti. Svinīgais balvu pasniegšanas pasākums notiks 12. decembrī plkst. 12.00 RTU Inženierzinātņu vidusskolas zālē, Kronvalda bulv. 1.

Lasīt tālāk...
<< Pirmā < Iepriekšējais. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nākamais. > Pēdējā >>
Rezultāti 73 - 81 no 612
Powered by Elxis - Open Source CMS