Par LZA

Latgales forums Preiļos par uzņēmēju un pašvaldību sadarbību

20-04-2018

Preiļu kultūras centrā 2018. gada 17. aprīlī notika Latvijas Zinātņu akadēmijas un valsts pētījumu programmas EKOSOC-LV, Preiļu novada domes, Latgales plānošanas reģions un Latvijas Pašvaldību savienības organizētais forums "Uzņēmēju un pašvaldību sadarbība reģiona viedai attīstībai". Forumu atklāja Preiļu novada domes priekšsēdētāja Maruta Plivda, Latgales plānošanas reģiona administrācijas vadītāja Iveta Maļina-Tabūne un LZA prezidents akadēmiķis Ojārs Spārītis.

Pēdējā atjaunošana 23-04-2018
Lasīt tālāk...

Izdota monogrāfija "Zināšanu ekonomika Latvijas lauku un reģionu dzīvotspējai"

4-04-2018

Valsts pētījumu programmas EKOSOC-LV grāmatu plaukts papildinājies ar 5.2.3. projektā  "Lauku un reģionālā attīstība zināšanu ekonomikas kontekstā" izveidoto monogrāfiju "Zināšanu ekonomika Latvijas lauku un reģionu dzīvotspējai", kas ir Latvijas Lauksaimniecības universitātes, Daugavpils Universitātes, Ventspils Augstskolas un Vidzemes Augstskolas zinātnieku kopdarbs.

Pēdējā atjaunošana 6-04-2018
Lasīt tālāk...

VPP EKOSOC-LV, Latvijas Zinātņu akadēmijas, Latvijas Pašvaldību savienības un Olaines novada domes Pierīgas forums

29-03-2018

Valsts pētījumu programmas EKOSOC-LV, Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA), Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) un Olaines novada domes kopīgi organizētais uz uzņēmējdarbības attīstību vērstais Pierīgas forums 2018. gada 27. martā norisinājās Olaines Mehānikas un tehnoloģijas koledžā (OMTK).

Pēdējā atjaunošana 29-03-2018
Lasīt tālāk...

PIERĪGAS FORUMS "Pašvaldību un uzņēmēju sadarbība ceļā uz viedo uzņēmējdarbību Pierīgas reģionā"

26-03-2018

27. martā plkst. 11:00 Olaines Mehānikas un tehnoloģiju koledžā notiks Pierīgas forums, kurā piedalīsies vairāku Pierīgas pašvaldību vadītāji, uzņēmēji, izglītības un zinātnes pārstāvji.

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS