Par LZA

Projekta 4D4F un VPP EKOSOC vadītājas Baibas Rivžas dalība starptautiskā seminārā Somijā

12-10-2017

Projekta 4D4F un VPP EKOSOC vadītāja akadēmiķe Baiba Rivža laikā no 26. - 28. septembrim piedalījās Seinajoki (Somijā) Somijas Dabas resursu institūta rīkotajā  starptautiskajā Ziemeļvalstu seminārā par konkurētspējīgu un ilgtspējīgu lopkopības produkciju (Nordic workshop on competitive and sustainable animal production).

Lasīt tālāk...

RTU Inženierekonomikas un vadības fakultāte organizē 25. Starptautisko INFORUM konferenci Rīgā

7-09-2017

No 2017.gada 28. augusta līdz 1. septembrim Latvijā (Rīgā) notika 25. INFORUM (Interindustry FORecasting at the University of Meryland) starptautiskā konference (25th INFORUM World Conference). Tika apspriesti ekonometrisko, izmaksu-izlietojuma un INFORUM tipa ekonomiski matemātisko modeļu veidošanas un pielietošanas jautājumi dažādu valstu tautsaimniecības un rūpniecības nozaru struktūras dinamikas analīzē un prognozēšanā.

Lasīt tālāk...

LZA akadēmiķes, profesores Baibas Rivžas ziņojums starptautiskā konferencē par ilgtspējīgu tūrisma pārvaldību (International Conference on Sustainable Tourism Management) Barselonā (Spānija)

4-09-2017

LZA akadēmiķe, profesore Baiba Rivža piedalījās ar ziņojumu par kultūras mantojuma iespēju izmantošanu lauku tūrismā Latvijā ‘'Starptautiskā konferencē par ilgtspējīgu tūrisma pārvaldību'' (International Conference on Sustainable Tourism Management) Barselonā (Spānija). Pētījums tapis ar VPP EKOSOC- LV atbalstu.

Lasīt tālāk...

Pierīgas forums "Pašvaldību un uzņēmēju sadarbība ceļā uz viedo uzņēmējdarbību Pierīgas reģionā"

30-08-2017

29. augustā Ikšķiles novada pašvaldībā notika Pierīgas forums, kurā piedalījās vairāku Pierīgas pašvaldību vadītāji, uzņēmēji, izglītības un zinātnes pārstāvji.

Pēdējā atjaunošana 31-08-2017
Lasīt tālāk...

VPP EKOSOC-LV PREZENTĀCIJA LATGALES SIEVIEŠU UZŅĒMĒJU VASARAS NOMETNĒ ATELPA- 2017

8-08-2017

No 4.- 6. augustam Aglonas novadā notika Latgales sieviešu uzņēmēju vasaras nometne Atelpa- 2017. Nometni jau 10 gadus organizē VVP EKOSOC-LV pētniece un LLMZA īstenā locekle Elita Jermolajeva. Nometnes dalībnieces uzrunāja VPP EKOSOC-LV vadītāja, LLMZA prezidente, akadēmiķe Baiba Rivža. Nometnes dalībnieces uzklausīja VVP EKOSOC-LV pētnieču Elitas Jermolajevas un Ligita Āzena ziņojumu par pētījuma ‘'Tautsaimniecības transformācija, gudra izaugsme, pārvaldība un tiesiskais ietvars valsts un sabiedrības ilgtspējīgai attīstībai - jaunas pieejas ilgtspējīgas zināšanu sabiedrības veidošanai‘' rezultātiem. Dalībnieces aktīvi iesaistījās diskusijā par Latvijas lauku un reģionu attīstības procesiem, izklāstīja savu viedokli kā veicināt ekonomisko attīstību valstī, īpaši Latgalē.   

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS