Par LZA

VPP projekta INTERFRAME-LV 2. pusgada plānotās aktivitātes

14-08-2019

1. 6th International Multidisciplinary Scientific Conference on Social Sciences and Arts SGEM 2019, Albena, Bulgaria, 24 August - 2 September, 2019 (piedalās akad. B. Rivža);

Lasīt tālāk...

VPP projekta INTEFRAME–LV 1. pusgada rezultāti

13-08-2019

RTA rektore Iveta Mietule 6. augustā piedalījās Valsts pētījumu programma "Latvijas mantojums un nākotnes izaicinājumi valsts ilgtspējai" projektu vadītāju tikšanās, kurā tika diskutēts par šīs programmas ietvaros īstenoto projektu sadarbības iespējām un sagaidāmajiem rezultātiem. Pasākuma ietvaros notika arī viena no projektiem vasaras skolas „Kodarīt ar vietu?" atklāšanas pasākums, kur RTU rektore I. Mietule teica uzrunu studentiem. I. Mietule klātesošos iepazīstināja ar VPP projekta INTEFRAME - LV 1. pusgada rezultātiem:

Pēdējā atjaunošana 13-08-2019
Lasīt tālāk...

VPP projekta INTERFRAME- LV popularizēšana Latvijas reģionos: Preiļos, Latgalē

13-08-2019

31. jūlijā notika VPP projekta INTEFRAME- LV  dalība Preiļu NVO Centra un Preiļu Sieviešu kluba organizētā Vasaras skolā "ATELPA- 2019" . Pasākuma ietvaros tika klātesošie iepazīstinātināti ar VPP projektu INTEFRAME- LV: ģeopolitisko un starptautisko procesu ietekme uz Latvijas valsts tautsaimniecību un sabiedrību un to dažādo ietekmes faktoru specifiskās izpausmes Latvijā.

Lasīt tālāk...

VPP projekta INTERFRAME – LV prezentācija SGEM GEO starptautiskā konferencē Albenā (Bulgārijā)

25-07-2019

VPP projekta INTERFRAME-LV vadītāja akad. Baiba Rivža piedalījās SGEM GEO starptautiskā konference Albenā (Bulgārijā) no 28.06. - 05.07. 2019. Konferencē piedalījās  pārstāvji no 15 valstīm, Latvija tika plaši pārstāvēta, jo piedalījās kolēģi  ar multidisciplināriem  pētījumiem no 5 augstskolām, tai skaitā no LLU, RISEBA, Ventspils augstskolas u.c.

Lasīt tālāk...

VPP EKOSOC-LV un VPP projekta INTERFRAME- LV pētījuma rezultātu prezentācija starptautiskā konferencē Ašhabadā (Turkmenistānā)

2-07-2019

2019. gada no 11. jūnija līdz 14. jūnijam Ašhabadā notika Turkmenistānas Zinātņu akadēmijas organizēta Starptautiskā konference „Zinātne, tehnika un inovatīvās tehnoloģijas labklājības laikmetā" ("Наука, техника и инновационные технологии в эпоху могущества и счастья"). Konferencē piedalījās 13 valstu zinātnieki un uzņēmēji - no Bulgārijas, Spānijas, Japānas, Tadžikistānas, Latvijas, Korejas, Marokas, Krievijas, Baltkrievijas, Turkmenistānas, Ukrainas, Kazahstānas un Polijas.

Lasīt tālāk...
Powered by Elxis - Open Source CMS