Izsludina 2011.gada konkursu balvu piešķiršanai ievērojamiem Latvijas zinātniekiem un praktiķiem

4-11-2010

Latvijas Zinātņu akadēmija, firma “ITERA Latvija” un nodibinājums
“Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fonds”

izsludina 2011.gada konkursu balvu piešķiršanai ievērojamiem Latvijas zinātniekiem un praktiķiem par izcilu veikumu vai mūža devumu vides, zemes un ģeogrāfijas zinātnēs vai par nozīmīgu vides izstrādes sistēmu veicināšanu. Pretendentus var izvirzīt LZA locekļi, Latvijas zinātnisko institūtu padomes, firma “ITERA Latvija”, universitāšu senāti un fakultāšu domes. Balvas piešķir īpaša ekspertu komisija. Izvirzot pretendentus, līdz 2010.gada 15.decembrim divos eksemplāros jāiesniedz šādi dokumenti:

• Motivēts izvirzītāja iesniegums;

• Ziņas par pretendentu (Curriculum vitae), norādot darba un mājas adresi, telefonu, personas kodu, elektroniskā pasta adresi;

• Izvirzītāja vai pretendenta parakstīta iesniegtā darba (darbu) anotācija latviešu valodā (darba nosaukums arī angļu valodā);

• Izvirzītais darbs (darbu kopa), ja tāds ir publicēts iespiestā veidā.

Apbalvoto zinātnisko vai praktisko darbu viens eksemplārs tiek nodots glabāšanai Latvijas Akadēmiskajā bibliotēkā, otrs – Rīgas Tehniskās universitātes fonda birojā.

Materiāli iesniedzami LZA zinātniskajā sekretariātā Akadēmijas laukumā 1, 2.stāvā, 231.istabā, Rīga, LV1524. Tel. uzziņām 67223931, 67220725.

Pēdējā atjaunošana 15-11-2010
Powered by Elxis - Open Source CMS