Sveicam!

7-01-2011


Rīgā, 2010. gada 28. decembrī

Latvijas Republikas oficiālā laikraksta “Latvijas Vēstnesis”
galvenajam redaktoram LZA goda loceklim
Oskaram Gertam

Augsti godātais Oskar Gerta kungs!

Suminām Jūs, laikraksta “Latvijas Vēstnesis” galveno redaktoru, Jūsu goda dienā. Ir gandarījums un prieks saukt Jūs par savējo. Pamatīgums zināšanu akumulācijā, piederība un mīlestība uz dzimto Zemgali un Latviju nodrošinājusi Jums augstas kvalifikācijas speciālista un patriota slavu. Paldies!  

Īstenojot Satversmes 90. pantā ietverto principu “katram ir tiesības zināt savas tiesības”, neatkarīgajā Latvijā tapa “Latvijas Vēstnesis.” Oficiālais laikraksts šajos gados ir transformējies, papildinājies ar “Jurista Vārdu”, atverams internetā, bet uzturējis reakcijas ātrumu, vēstījuma precizitāti un izkoptu valodu. Paldies par Jūsu devumu pilsoniskās sabiedrības informēšanā/izglītošanā un attīstībā.

Esam pateicīgi par Jūsu veidotajiem “Dabas un vēstures kalendāriem”, par “Laikazīmēm” (kopā ar A. Mauriņu), par enciklopēdiskajiem un bibliogrāfiskajiem izdevumiem jaunā laika vēstures dokumentēšanai. Šādos izdevumus ieguldītais darbs un laiks tiek novērtēti paaudžu paaudzēs.

No sirds vēlam stipru veselību, radošu enerģiju, darba/dzīvesprieku! No sirds ceram, ka oficiālajā valsts laikrakstā publicējamā informācija arvien vairāk iepriecinās sabiedrību ticībā Latvijas gaišai nākamībai!

Ad multos annos! Daudz laimes dzimšanas dienā!

Patiesā cieņā

Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Juris Ekmanis

LZA Senāta priekšsēdētājs Jānis Stradiņš

Latvijas Lauksaimniecības un
meža zinātņu akadēmijas
prezidente Baiba Rivža


 

Rīga, 2011. gada 8. janvārī

LZA īstenajai loceklei

Dr.habil.phys. Intai MUZIKANTEI

Ļoti cienīta akadēmiķe!

Latvijas Zinātņu akadēmijas vārdā sirsnīgi sveicam Jūs, LZA Fizikas un tehnisko zinātņu nodaļas vienīgo sievieti akadēmiķi dzimšanas dienā!

Esam gandarīti, ka Jūs gan ar pētniecisko darbu, gan ar nesavtīgu palīdzību kolēģiem esat veicinājusi zinātnes autoritāti Latvijā un Eiropā. Paldies Jums!

Vēlam stipru veselību, laimi, enerģiju un darba prieku.

Pieņemiet mūsu cieņas apliecinājumus Jums, augstas klases speciālistei organisko cietvielu fizikā. Daudz laimes dzimšanas dienā!

Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Juris Ekmanis

LZA Fizikas un tehnisko zinātņu nodaļas
priekšsēdētājs Juris Jansons

Pēdējā atjaunošana 7-01-2011
Powered by Elxis - Open Source CMS