Darbu iesniegšana konkursa “Sējējs – 2013” grupā “Zinātne lauku attīstībai”

30-05-2013


Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija

KONKURSS

Darbu iesniegšana konkursa “Sējējs – 2013”
grupā “Zinātne lauku attīstībai”

Latvijas Lauksaimniecības un meža zinātņu akadēmija aicina līdz šī gada 1.jūlijam iesniegt darbus konkursa “Sējējs 2013” grupā “Zinātne lauku attīstībai”.

Par konkursa dalībnieku grupā “Zinātne lauku attīstībai” var būt jaunais zinātnieks vai zinātnieks, kurš atbilst šādām prasībām:

– jaunais zinātnieks, kurš ir izstrādājis zinātnisko darbu lauksaimniecībā un lauku attīstībā un kurš šajā vai iepriekšējā gadā (no 2012.gada augusta līdz 2013.gada maijam) ir ieguvis doktora zinātnisko grādu.

– zinātnieks (vai zinātnieki), kurš/i ir guvis/uši izcilas sekmes zinātniskās pētniecības darbā un kura/u pētījumu rezultāti 2012. gadā vai 2013. gadā ir publicēti zinātniskajā darbā – monogrāfijā un tiek izmantoti lauku attīstībai.

Pretendentiem jāiesniedz rakstisku pieteikumu brīvā formā, papildus pievienojot:

– zinātniskās padomes sēdes (vai līdzvērtīgas institūcijas) protokola izrakstu par darba virzību konkursam piecos eksemplāros (viens oriģināls un četras kopijas);

– pētnieka/u dzīves un darba gājuma aprakstu/s (Curriculum vitae), iekļaujot publicēto zinātnisko darbu (iesniegto un pieņemto darbu) sarakstu pēdējo 12 mēnešu laikā (no 2012.gada jūnija līdz 2013.maijam) un sarakstu par dalību projektu īstenošanā piecos eksemplāros;

– zinātnisko darbu piecos eksemplāros (vai divus darba oriģināleksemplārus un trīs tā kopsavilkumus).

Pieteikumus jāiesniedz: Latvijas Zinātņu akadēmijas Lauksaimniecības un meža zinātņu nodaļā, Akadēmijas laukums 1 (2.stāvs, 204.kab.), Rīga, LV 1050. Tālruņi uzziņām: 67223448, 26363506, e–pasts: .

Vairāk detalizēta informācija par konkursu mājas lapā www.zm.gov.lv, sadaļā Sējējs–2013.

Powered by Elxis - Open Source CMS