Konkurss uz Arvīda Leppika vārdisko balvu inženierzinātnēs, lauksaimniecības mehanizācijā

22-01-2015

Latvijas Lauksaimniecības universitāte
izsludina pretendentu konkursu

Arvīda Leppika

vārdiskai balvai inženierzinātnēs, lauksaimniecības mehanizācijā.

Uz balvu var pretendēt Latvijas un ārvalstu zinātnieki, kuru pētījumi ir būtiski sekmējuši Latvijas lauku attīstību. Balvu piešķir tikai atsevišķam zinātniekam, no autoru kolektīva – vadošajam autoram. Balvas laureāts saņem diplomu un prēmiju profesora mēnešalgas apmērā. Balvas laureātam ir tiesības uzrādīt “Apbalvots ar Arvīda Leppika balvu”.

Kandidātus Latvijas Lauksaimniecības universitātes Arvīda Leppika vārdiskās balvas pretendentu konkursam var izvirzīt LLU fakultāšu un institūtu domes, LLMZA locekļi, zinātnisko iestāžu padomes, selekcijas, izmēģinājumu un mācību saimniecību zinātnieku kolektīvi.

Konkursa pieteikumu iesniegšanas kārtība:

Balvu pretendenti iesniedz pieteikumu Latvijas Lauksaimniecības universitātes Zinātnes un projektu attīstības centrā, Jelgavas pilī, 189.telpā, Lielā ielā 2, Jelgava, LV–3001, tālrunis 63005685, līdz 2015.gada. 1.martam, pievienojot šādus dokumentus:

LLU fakultāšu un institūtu domes, LLMZA locekļu, zinātnisko iestāžu padomes, selekcijas, izmēģinājumu un mācību saimniecību zinātnieku kolektīvu ieteikumu, kurā dots īss iesniegtā darba vērtējums un zinātnieka raksturojums;

Konkursa darbu vai tā kopsavilkumu;

Darba anotāciju;

Autora dzīves un darba gājumu (Curriculum vitae).

Iesniegtos darbus vērtēs ar LLU rektora rīkojumu apstiprināta konkursa komisija.

Pēdējā atjaunošana 22-01-2015
Powered by Elxis - Open Source CMS