Eiropas un Latvijas nanotehnoloģiju eksperti tiekas Rīgā

21-05-2015

No vitrāžu veidošanas Viduslaikos līdz pat bionikai mūsdienās – pašattīrošās virsmas, antibakteriālie apģērbi un oglekļa nanomateriālu izturība – tās ir nanotehnoloģijas, ar kurām sastopamies diendienā, bet kas vēl pavisam nesen šķita brīnumainas un grūti izskaidrojamas. Nanotehnoloģijas ir kļuvušas par neatņemamu mūsu ikdienas sastāvdaļu, un to pielietojumi kļūst arvien plašāki, daudzveidīgāki un noderīgāki. Šai tēmai ir veltīta starptautiskā konference EuroNanoForum 201512. jūnijā pasākuma ietvaros notiks starptautiska kontaktbirža nanotehnoloģiju jomā, kas vienuviet pulcēs Eiropas un Latvijas nanotehnoloģiju ekspertus ar mērķi veicināt sadarbību starp zinātniekiem, pētniekiem, uzņēmējiem u.c. interesentiem. , kas norisinās Rīgā no 10. līdz 12. jūnijam.

Kas ir kontaktbirža?

Kontaktbirža, ko bieži sauc arī par brokerpasākumu vai partnerības pasākumu, ir sadarbības veicināšanas līdzeklis, kas dalībniekiem dod iespēju īsā laikā tikties un aprunāties ar daudziem potenciālajiem sadarbības partneriem. Tās var būt divpusējas pārrunas par kopīga biznesa iespējām un kopīgiem zinātniskiem projektiem, vai vienkārši apmaiņa ar informāciju un jaunu kontaktu veidošana. Reģistrējoties pasākumam, katrs dalībnieks aizpilda reģistrācijas formu, aprakstot savu darbības jomu, kompetenci, intereses un vēlamās sadarbības formas ar citiem nozares speciālistiem. Iepazinies ar citu reģistrēto dalībnieku interešu profiliem, dalībnieks var rezervēt tikšanos ar izvēlētajiem partneriem. Līdzīgi arī citi pasākuma dalībnieki izvēlas pārrunu partnerus. Pasākuma organizētāji sastāda tikšanos sarakstu, un informē par to dalībniekus. Tādejādi katrs pasākuma dalībnieks uzzina, kurā laikā pie kura pārrunu galdiņa tam ir jābūt, lai satiktu izvēlēto pārrunu partneri. Parasti viena tikšanās ilgst pusstundu, kuras laikā abām pārrunu pusēm it jāpaspēj apmainīties ar informāciju. Pēc tam notiek pārrunu partneru maiņa. Tādējādi, apmeklējot vienu pasākumu, dalībnieks īsā laikā periodā var tikties un pārrunāt sadarbības iespējas ar maksimālu skaitu potenciālo sadarbības partneru.

Reģistrējies dalībai un rezervē tikšanās jau šodien!

Kontaktbiržā var piedalīties jebkurš atbilstošās jomas speciālists, kurš meklē sadarbības partnerus. Dalība kontaktbiržā ir bez maksas, turklāt tajā reģistrētie dalībnieki bez maksas varēs apmeklēt arī EuroNanoForum 2015 konferences pēdējās dienas pasākumus. Kontaktbirža ir daļa no EuroNanoForum 2015 konferences, kas norisināsies 10.–12. jūnijā Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē ietvaros. Reģistrācija kontaktbiržai, kā arī jau reģistrēto Latvijas un ārvalstu dalībnieku interešu profili ir pieejami vietnē: https://www.b2match.eu/euronanoforum2015/.

EuroNanoForum 2015 pasākumu organizē Latvijas Universitāte un uzņēmums Spinverse Oy sadarbībā ar Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūtu, Rīgas Tehnisko universitāti u.c. partneriem. Papildus informācija par EuroNanoForum 2015 un reģistrācija konferencei ir pieejama pasākuma mājaslapā: http://euronanoforum2015.eu. Konferences pēdējā diena būs atvērta visiem interesentiem – bez dalības maksas būs iespēja brīvi apmeklēt konferences plenārsēdi, izstādi, seminārus u.c. pasākums.

Svarīgi! Reģistrācija dalībai kontaktbiržā un EuroNanoForum 2015 konferencē ir neatkarīgas – t.i. ja vēlaties piedalīties abos pasākumos, ir jāreģistrējas katrā no tiem.

Papildus informācija par EuroNanoForum 2015:

Donāts Erts
Tālrunis: 26313360
E–pasts:
Organizācija: Latvijas Universitāte

 

Powered by Elxis - Open Source CMS