Pasniegtas Cicerona un Mērfija balvas

11-07-2008

11. jūnijā Latvijas Zinātņu akadēmijā tika pasniegtas Cicerona un Mērfija balvas.

Cicerona balvu sabiedriskajās attiecībās saņēma festivāls ‘’O!Vācija’’. Kultūras ministrijai un Vācijas vēstniecībai tiek piešķirts Cicerona Goda nosaukums.

Dzejniekam Jānim Peteram piešķirta Cicerona balva nacionālajā politikā par Atmodas laika ideju attīstīšanu, savukārt Daugavpils bāriņtiesas priekšsēdētājai Ligitai Strazdai Cicerona balva tika par neatlaidību, bērna tiesības aizstāvot.

Valsts kontrolierei Ingunai Sudrabai par augstu ētisku pieprasījumu valsts pārvaldei piešķirts Cicerona Goda nosaukums.

Par Latvijas kultūras sasniegumu starptautisku veicināšanu Cicerona Goda nosaukums piešķirts Ukrainas vēstniekam Latvijā Raulam Čilačavam un Lietuvas vēstniekam Latvijā Antanam Vinkum.

Par augstu radiožurnālista meistarību ar Cicerona balvu žurnālistikā apbalvots Haralds Burkovskis.

Cicerona Goda nosaukums piešķirts ‘’Mītavas alum’’ un grupai ‘’Prāta vētra’’ par asprātību un veiksmīgu sadarbību kampaņas ietvaros.

Mērfija balvu nacionālajā politikā saņem īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Oskars Kastēns par integrācijas problēmu skaidrojumu ar personiskiem un sekliem argumentiem.

Savukārt SIA ‘’Rīgas ūdens’’ tika pie Mērfija balvas sabiedriskajās attiecībās par to, ka sabiedrība netika informēta par ūdens padeves pārtraukšanu.

Mērfija balvu reklāmā saņēma ‘’Melnā un baltā datora’’ reklāmas kampaņa. Uzvarētājus noteica žūrija, kuras sastāvā ir Latvijas Zinātņu akadēmijas, Latvijas Universitātes, Latvijas Reklāmas, Latvijas Sabiedrisko attiecību kompāniju asociācijas un Žurnālistu savienības pārstāvji, kā arī interneta balsojums.

Pēdējā atjaunošana 11-07-2008
Powered by Elxis - Open Source CMS