VPP EKOSOC-LV un VPP projekta INTERFRAME- LV pētījuma rezultātu prezentācija starptautiskā konferencē Ašhabadā (Turkmenistānā)

2-07-2019

2019. gada no 11. jūnija līdz 14. jūnijam Ašhabadā notika Turkmenistānas Zinātņu akadēmijas organizēta Starptautiskā konference „Zinātne, tehnika un inovatīvās tehnoloģijas labklājības laikmetā" ("Наука, техника и инновационные технологии в эпоху могущества и счастья"). Konferencē piedalījās 13 valstu zinātnieki un uzņēmēji - no Bulgārijas, Spānijas, Japānas, Tadžikistānas, Latvijas, Korejas, Marokas, Krievijas, Baltkrievijas, Turkmenistānas, Ukrainas, Kazahstānas un Polijas.

Latviju starptautiskajā konferencē pārstāvēja LZA VPP EKOSOC-LV un VPP projekta INTERFRAME- LV vadītājas asistente un pētniece Ligita Āzena, kurā piedalījās sekcijas darba grupā "Informācijas un telekomunikācijas tehnoloģijas" ar ziņojumu "Viedās specializācijas izvērtēšanas kritēriji Latvijā" (Evaluation of smart specialisation influence indicators in the Latvia), un uzsvērta viedo tehnoloģiju nozīmi, veidojot viedu pilsētvidi. Ziņojumā tika izmantoti VPP EKOSOC-LV un VPP projekta INTERFRAME- LV pētījuma rezultāti.

Powered by Elxis - Open Source CMS