INTERFRAME – LV pētījumu rezultāti VI Starptautiskajā multidisciplinārajā sociālo zinātņu un mākslas konferencē SGEM 2019 Albenā (Bulgārijā)

3-09-2019

No 24. augusta līdz 2. septembrim Albenā (Bulgārijā) norisinājās VI Starptautiskā multidisciplinārā sociālo zinātņu un mākslas konference SGEM 2019 (VI International Multidisciplinary Scientific Conference ON Social Sciences & Arts, SGEM 2019). Konferencē piedalījās un projekta INTERFRAME - LV rezultātus prezentēja projekta INTERFRAME - LV vadītāja akadēmiķe Baiba Rivža, pētnieces RTA rektore IVETA Mietule un DU prorektore Maija Burima.

SGEM konferences ir labi pazīstamas un tiek atzītas par vieniem no prestižākajiem notikumiem Starptautiskajā zinātniskajā pasaulē. Konferences organizatori ārkārtīgi lepojas ar saviem izcilajiem zinātnes sasniegumiem, augstu ietekmes faktoru un veiksmīgu starptautisku atzinību. SGEM konferences aptver visas sociālo zinātņu un mākslas jomas, sākot no sendienām līdz pat mūsdienu zinātnes jomām, kopumā 28 zinātnes jomas. Visi pieņemtie dokumenti pēc salīdzinošās izvērtēšanas tiek publicēti konferences rakstu krājumā (ISSN 2367-5659), un ik gadu tie tiek iesniegti izvērtēšanai un indeksēšanai Zinātnes tīklā - Clarivate, ELSEVIER products - Mendeley, CrossRef, EBSCO, ProQuest, RSCI (Russian eLibrary - РИНЦ), Google Scholar, CiteULike, British Library un daudzi citi. Visi pieņemtie dokumenti saņem unikālu DOI numuru, kas nepieciešams, lai tos atpazītu starptautiskajās zinātniskajās datubāzēs.


SGEM starptautiskā konference Bulgārijā.
INTERFRAME pētniecee RTA rektore IVETA Mietule,
profesore Baiba Rivža un DU prorektore
Maija Burima


SGEM starptautiskā konference Bulgārijā.
INTERFRAME pētniece RTA rektore IVETA Mietule pie postera

Pēdējā atjaunošana 3-09-2019
Powered by Elxis - Open Source CMS