VIAA AICINA PIETEIKTIES APVĀRSNIS 2020 PIETEIKUMU IZVĒRTĒŠANĀ PRĀGĀ

25-01-2020

2020. gada 12. februārī aicinām projekta pieteicējus piedalīties Apvārsnis 2020 Pētniecības infrastruktūras Eiropas nacionālo kontaktpunktu tīkla RICH-2 projekta organizētajā projektu pieteikumu pārbaudes seminārā par pētniecības infrastruktūras (PI) projektu tēmām, kas notiks Čehijas Zinātņu akadēmijas Tehnoloģiju centrā Prāgā. 

Pasākumā ir aicināti piedalīties projektu pieteicēji, kuri plāno pieteikties projektu konkursos ar termiņiem 2020. gada martā un aprīlī šādās tēmās:

  • Integration and consolidation of the existing pan-European access mechanism to public research infrastructures and commercial services through the EOSC Portal
  • Increasing the service offer of the EOSC Portal
  • Integrating Activities for Starting Communities
  • Pilot for a new model of Integrating Activities
  • Innovation pilots
  • Strengthening the human capital of research infrastructures


Projektu pieteikuma pārbaudes darbnīca piedāvā iespēju uzlabot projektu kvalitāti, pamatojoties uz pieredzējušu vērtētāju un PI NKP (nacionālā kontaktpunkta) ekspertu vērtējumiem. Plānots, ka ārējie eksperti un PI NKP eksperti izvērtēs 12 pieteikumus. Īpaša uzmanība tiks pievērsta pieteikumiem ar partneriem no  dalības paplašināšanas valstīm (widening countries). Visi iesaistītie eksperti parakstīs konfidencialitātes līgumu.

Seminārs ir bez maksas, taču nepieciešama obligāta reģistrācija, kas jāveic līdz 2020. gada 5. februārim tiešsaistē. Reģistrējoties projekta koordinatoriem jāiesniedz projekta kopsavilkumu un konsorcija sastāvu, nosūtot to uz e-pastu organizatorei Nadezda Witzanyova: 

Dienaskārtības melnraksts un dalības nosacījumi pieejami RICH mājaslapā.

Vēršam uzmanību, ka ceļa izdevumi un izmitināšanas izmaksas pieteikuma iesniedzējiem netiks atlīdzinātas.

Aicinām reģistrēties arī tos interesentus, kas vēlas doties uz Prāgu kopā ar saviem klientiem.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Nadezda Witzanyova.

Pēdējā atjaunošana 25-01-2020
Powered by Elxis - Open Source CMS