IESPĒJA PIETEIKTIES APMĀCĪBU PROGRAMMAI PAR ILGTSPĒJĪGU LAUKSAIMNIECĪBU ŠANHAJAS UNIVERSITĀTĒ

25-01-2020

Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja pieteikties Šanhajas Jiao Tong Universitātes (Shanghai Jiao Tong University) Starptautiskās Lauksaimniecības un bioloģijas skolas organizētai ceturtajai "Belt and Road Initiative" apmācību programmai "Ilgtspējīga lauksaimniecība un nākotne".

Apmācību saturā ietilpst:

  • lekciju kurs (pieejams VIAA tīmekļvietnē),
  • ar lauksaimniecības nozari saistītu uzņēmumu un siltumnīcu apmeklējums, ieskaitot Bright Food Group Company,
  • ekskursijas uz Šanhajas muzeju, Šanhajas Chen Shan botānisko dārzu u.c.


Apmācības periods - 2 nedēļas no 2020. gada 12. oktobra līdz 23. oktobrim.

Šanhajas Jiao Tong Universitāte sedz mācību maksu, vietējo izmitināšanu (standarta divvietīgā numurā) no 11. oktobra līdz 23. oktobrim un pusdienas apmācības laikā, kā arī izbraucienu izmaksas.

Aizpildīts pieteikums (lejuplādējams VIAA mājaslapā), pases kopija un CV līdz 2020. gada 31. martam jonosūta Starptautiskās Lauksaimniecības un bioloģijas skolas pārstāvei uz e-pastu: .

Informācija par pieteikšanas nosacījumiem un iesniedzamajiem dokumentiem pieeama VIAA tīmekļvietnē. 

Neskaidrību un jautājumu gadījumā sazināties ar Starptautiskās Lauksaimniecības un bioloģijas skolas pārstāvi Zhihao Wang (Lisa): vai tālruni: +86 15323996910

Avots - VIAA. Sludinājums ievietots VIAA tīmekļvietnē, pamatojoties uz Šanhajas Jiao Tong Universitātes Starptautiskās Lauksaimniecības un bioloģijas skolas 2020. gada 3. janvāra elektronisko vēstuli Latvijas vēstniecībai Ķīnā.

Pēdējā atjaunošana 25-01-2020
Powered by Elxis - Open Source CMS