BAFF IZSLUDINA PIETEIKŠANOS PRAKSES STIPENDIJAI ASV

21-02-2020

Līdz 31. martam studenti vai nesenie augstskolu absolventi aicināti pieteikties Baltijas-Amerikas Brīvības Fonda (BAFF) stipendijai 30 000 ASV dolāru apmērā, kas sniedz iespēju strādāt uzņēmumā vai institūtā ASV uz laiku no 8 mēnešiem līdz vienam gadam. Kandidāti prakses laikā var papildināt savas profesionālās zināšanas un iegūt starptautisku pieredzi jebkurā izvēlētajā jomā.

Piesakoties konkursam, studenti var doties uz ASV, lai strādātu kādā no Amerikas uzņēmumiem, valsts institūcijām, pētniecības centriem vai nevalstiskajām organizācijām, kas katram programmas dalībniekam tiek piemeklēts individuāli. Programmas laikā dalībnieki saņem pilna apmēra stipendiju līdz 30 000 ASV dolāru gadā, kas iekļauj visu nepieciešamo atbalstu - ceļa izdevumu segšanu, veselības apdrošināšanas izmaksas, līdzekļus ikdienas tēriņiem.

Būtiskākie kritēriji, izvēloties stipendiātus, ir kandidātu motivācija un skaidra nākotnes vīzija, vēlēšanās gūt starptautisku profesionālo pieredzi, kā arī labas angļu valodas zināšanas. BAFF prakses programmai var pieteikties dažādu jomu studenti, pārstāvot visdažādākās Latvijas vai pasaules augstskolas.

Plašāks ieskats par konkursa nosacījumiem un pieteikšanās Prakses programmas stipendijai BAFF tīmekļvietnē. 

Pēdējā atjaunošana 21-02-2020
Powered by Elxis - Open Source CMS