LĪDZ OKTOBRIM VAR PIETEIKTIES APSTIPRINĀTĀM COST AKCIJĀM

30-04-2020

2020. gada 24. martā COST programmas Vecāko amatpersonu komiteja ir apstiprinājusi jaunas 45 akcijas - zinātnieku un speciālistu sadarbības tīklus, kuru darbība būs uzsākta šogad vasarā un rudenī.

Ar COST Vecāko amatpersonu komitejas apstiprinātajām jaunajām akcijām var iepazīties Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) mājaslapas sadaļā COST akcijas un COST programmas mājaslapā, noklikšķinot uz akciju kopsavilkumu brošūras. Pilna informācija par jaunajām akcijām (to Saprašanās memorandi) ar 2020. gada 21. aprīli ir pieejama COST programmas mājaslapā jauno akciju vietnēs, kur interesenti var iepazīties ar akciju darbības mērķiem, paredzētajām aktivitātēm un to ietvaros izveidotajām darba grupām.

Lai iesaistītos kādas akcijas darbā, interesents sazinās ar COST programmas nacionālo koordinatoru un VIAA iesniedz Pieteikumu dalībai COST akcijā un savu CV.

Ņemot vērā Covid-19 izraisīto pandēmiju, COST programmas akciju pieteikumu kārtējā konkursa termiņš, kas bija noteikts šī gada 29. aprīlī, ir pagarināts līdz 2020. gada 29. oktobrim. Ar konkursa nosacījumiem var iepazīties COST programmas mājaslapā.

Papildu informācija:

Maija Bundule
Nacionālā COST programmas koordinatore Latvijā
VIAA Pētniecības starptautisko programmu nodaļas vadītāja

Powered by Elxis - Open Source CMS