Ventspils Augstskolas pārstāvji viesojas Latvijas Zinātņu akadēmijā

14-06-2017

Šodien, 14. jūnijā Latvijas Zinātņu akadēmijā (LZA) viesojās Ventspils Augstskolas (VeA) delegācija augstskolas rektora Kārļa Krēsliņa vadībā. Vizīte uzskatāma par turpinājumu LZA izbraukuma sēdei Ventspils Augstskolā, kas norisinājās 16. martā un kuras laikā akadēmiķi tika iepazīstināti ar augstskolas izveides vēsturi, tās ciešo sadarbību ar pašvaldību un noklausījās tematiskos ziņojumus par valodniecības aspektiem un perspektīvām.

Šodienas sanāksmē tika uzklausīti Ventspils Augstskolas Tulkošanas studiju fakultātes un Ekonomikas un pārvaldības fakultātes pārstāvju ziņojumi, kā arī iezīmētas abu institūciju potenciālās sadarbības formas tuvākā nākotnē.

Papildu informācija: LZA izbraukuma sēde Ventspilī (22.03.2017.)

No kreisās: LZA prezidents O.Spārītis, VeA docente V.Balama, VeA profesors J.Baldunčiks, Ventspils domes Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejas priekšsēdētāja I.Buņķe, VeA Tulkošanas studiju fakultātes dekāns G.Dreijers, LZA akadēmiķe R.Karnīte, VeA docente A.Dubova, VeA lektore I.Stadgale, LZA akadēmiķe I.Jansone, VeA profesors J.Sīlis, VeA rektors K.Krēsliņš, VeA mācību prorektora p.i. R.Rollande, VeA profesors A.Jaunzems, VeA asociētā profesore I.Balode

Powered by Elxis - Open Source CMS