Aicinām sekot I I Eiropas-Latvijas ekonomikas foruma  ""Made in Latvia" - Latvijas ekonomiskā identitāte Eiropā un pasaulē" norisei tiešraidē!

26-04-2017

Šodien, 26. aprīlī plkst. 10 Latvijas Zinātņu akadēmijas Portretu zālē atklāj I Eiropas-Latvijas ekonomikas forumu ""Made in Latvia" - Latvijas ekonomiskā identitāte Eiropā un pasaulē". Foruma norisei aicinām sekot arī tiešraidē, apmeklējot vietni: http://straume.lmt.lv/lv/konferences/konferences/ekonomikas-forums/1000271 !

Eiropas Parlamenta deputāte prof. Inese Vaidere, viena no foruma dalībniecēm, uzsver: „Latvijas ekonomiskā identitāte Eiropā un pasaulē - tā vispirms jau ir mūsu cilvēki! Latvija ir bagāta gudriem, izglītotiem un ļoti strādīgiem cilvēkiem. Viens no galvenajiem priekšnoteikumiem, lai valsts augtu un attīstītos, ir noticēt saviem spēkiem. Lai noturētu izaugsmi un vairotu ikkatra labklājību, jāspēj vispirms pašiem novērtēt to, kas mums ir un ko mēs spējam izdarīt. Mums ir jādomā pozitīvāk un jāspēj ieraudzīt to, kas jau sasniegts."

Uz tikšanos forumā!

Programmu skat. LZA mājaslapā .

Papildu informācija: , tālr.: 20207092.

Ilze Stengrevica
sabiedrisko attiecību speciāliste
Latvijas Zinātņu akadēmija
Akadēmijas laukums 1
e-pasts:
tālrunis: 67223567
fakss: 67821153
www.lza.lv
twitter.com/LZA_LV
https://www.facebook.com/latvijaszinatnuakademija

Powered by Elxis - Open Source CMS