II Eiropas - Latvijas Ekonomikas Forums piedāvā unikālu iespēju uzņēmēju, pētnieku un politiķu sadarbībai

6-08-2018

Latvijas Zinātņu akadēmijas Ekonomikas institūts sadarbībā ar Latvijā vadošo viedo tehnoloģiju uzņēmumu "Latvijas Mobilais Telefons" š.g. 7. un 8. septembrī rīko Ekonomikas Forumu "INDUSTRIĀLĀ rEVOLŪCIJA 4.0: digitālā ekonomika, datu drošība un atbilstības labā prakse".

II Eiropas - Latvijas Ekonomikas Forums ir unikāla uzņēmēju, pētnieku un politiķu sadarbības platforma - visiem tiem, kam rūp Eiropas un starptautiskās ekonomikas nākotne, sekmējot Latvijas atpazīstamību kā viedo tehnoloģiju valsti, paraugprakses apmaiņu un tālāko virzību Latvijas konkurētspējas nodrošināšanai digitālās ekonomikas jomā.

Trīs iemesli, kāpēc jāpiedalās Forumā:

labāko prātu koncentrācija - eksperti, kas strādā ekonomikas, uzņēmējdarbības un tehnoloģiju attīstības jomā Eiropas un pasaules līmenī dalīsies ar praktisko pieredzi, zinātniskām iestrādēm, veiksmes un neveiksmes stāstiem, jaunajiem atklājumiem un sasniegumiem;

kā biznesam, tā arī zinātnei un attīstībai aktuālāko inovāciju tēmu apspriešana: mākslīgais intelekts, lietu internets, blokķēdes tehnoloģijas, online bizness, IKT pakalpojumu eksports, datu aizsardzība, kiberdrošība, viedo risinājumu pielietojums dažādās jomās un vairākas citas;

starpdisciplināra pieeja digitālās ekonomikas aplūkošanā: inženierdomas, sociālo zinātņu un humānistisko vērtību sinerģija!

Atgādinām, ka, reģistrējoties dalībai Forumā līdz š.g. 20. augustam, ir iespēja saņemt dalības atlaidi! Pieteikt savu dalību var mājaslapā www.economicforum.lv, vai rakstot uz e-pastu: Saziņai un papildus jautājumiem: , vai tālr. 20207092.

Programma

LV (pdf.)

EN (pdf.)

Informācija:
Poļina Kolobova
zinātniskā sekretāre
Latvijas Zinātņu akadēmijas Ekonomikas institūts
+371 20207092;
Akadēmijas laukums 1, Rīga, Latvija, LV-1050

Pēdējā atjaunošana 6-08-2018
Powered by Elxis - Open Source CMS